Bericht versturen
Thuis

FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO.,LTD. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De handelsco., Ltd & Fujian die van de Xiamenstaatsgreep IMP leiden. & EXP. CO., Ltd zijn professionele OEM fabrikant van zakken, met inbegrip van rugzakzakken, laptop bgs, skizak, snowboard zak, surfplankzak, kanonzak, hulpmiddelzak, reiszakken, schooltassen, kosmetische zakken, koelere zakken, en enz.

Wij hebben een georganiseerde, schone en met airconditioning werkomgeving gevestigd. Onze werknemers zijn hoogst ervaren in productie en ook in kwaliteitscontroleprocédé. QC de inspecteurs controleren elk punt in elk te verzekeren productiestadium u precies wordt wat u verwachtte.

Voordelen:
1) Concurrerende/Redelijke Hoge Prijs, - kwaliteit en Snelle Levering.
2) Modieus, geschikt en duurzaam, speciaal ontworpen voor de jeugd.
3) Goede materiële, Geavanceerde technologie en Uitstekend vakmanschap
4) Wij offerring een brede waaier van kwaliteitszakken om aan de verschillende marktbehoeften te voldoen.
5) Wij kunnen u het best verzekeren Kwaliteit, Prijs, Ontwerp en de Dienst.

6)Fabrieksoem

De Handel van de Xiamenstaatsgreep en het Fabrikantenbedrijf zijn een professionele OEM fabrikant van zakken 6+-JAREN. De aangepaste ontwerpkleuren/embleem/materiaal worden ingestemd met.

7)Norm van de bereik de Europese en V.S.

De redelijke prijs en de beste kwaliteit, alle materialen zijn vrije, azo-Vrije, Lage cadinium van Phthalte 7P, Laag lood en ontmoeten EN71, SHVC, CPSIA, enz.

8)Samenwerkingsmerken

Met meer dan 110 deskundige professionele arbeiders, goed-kent de Samenwerking met wat merken, zoals TOFFIFEEOCADOSAFE, enz.

9)De goede dienst

Een hoog efficiënt Verkoopteam om te antwoorden om het even welke twijfel van geschikte coustomers. Het krachtige ontwerpersteam kan recentste markteisen ontmoeten.

10)Vooruitgang het volgen

Volgen het in real time van het productieproces staat klanten toe om het productieproces direct te ervaren. Volg het ladingsproces om de verkoper van de goederen te verzekeren.

11)De dienst van de logistiekverklaring

ons bedrijf heeft een ondergeschikt logistiekbedrijf om met de inklaring van de lading samen te werken, en naadloos contact met de goederen, dan sparen de tijdkosten voor de klanten op te nemen.


De sleutel van ons succes is eerst „Goed geloof, kwaliteitsborging, de opperste klant, het ding met super waarde“. Wij hebben een hoog efficiënt team om onderzoeken van klanten te behandelen. Ons doel is „Klantentevredenheid, goede en goedkope producten en een win-win situatie“. Wij streven naar oprechte samenwerking met alle geinteresseerde bedrijven.

Onze productenuitvoer naar markten overzee, als snel ontwikkelend bedrijf, verheugen wij ons op het verhogen van onze samenwerking met alle typesbedrijven in de wereld. Als u in sourcing zakken geinteresseerd bent, gelieve te aarzelen niet om ons vrij te contacteren. Wij zullen uw betrouwbare partner zijn.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Handelsco., Ltd & Fujian die van de Xiamenstaatsgreep IMP leiden. & EXP. Ltd is handelsmaatschappij en de fabrikant, werd gebouwd in 2011 maar heeft meer dan 10 jaar professionele productieexperience.the ander één bouwstijl in 2018 voor de ontwikkeling van de zaken was.  Zijn fabriek wordt gevestigd in Zhangzhou met over workshop 2000㎡, zijn de hoofdproducten rugzak, laptop zakken, het winkelen zakken, schooltassen, kosmetische zakken, skizak, de zak van de sneeuwraad, surfplankzak, koelere zakken, reiszakken en enz., ook kunnen wij de producten met uw eigen ontwerp maken. en volgens uw nauwkeurige te ontwerpen beschrijving en opbrengst voor u. anyideas aarzelen niet om ons te contacteren.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : OEM & ODM

Aantal werknemers : 110~200

Jaarlijkse omzet : 300-800

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO.,LTD. Certificaten CHINA FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO.,LTD. Certificaten CHINA FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO.,LTD. Certificaten CHINA FUJIAN LEADING IMPORT AND EXPORT CO.,LTD. Certificaten